Qui som?

Conegui al nostre equip directiu

GLOBALITY TIC es un proveïdor de Serveis Integrats d'Informàtica, Millora Contínua, Medi Ambient, Comunicació i Marketing  dissenyat per optimitzar l'eficàcia dels seus clients als seus models de negoci.
La gestió tecnològica resulta més eficient gràcies a GLOBALITY TIC que proveeix solucions que inclouen equipament, formació i gestió global de la Informació.

Toni.Ramirez

Toni Ramírez

Director Executiu
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Toni Ramírez és un professional amb més de 20 anys d'experiència en TIC i Millora Continua, liderant i coordinant projectes internacionals per empreses del sector de l'automoció. La direcció i gestió de Projectes i la seva experiència internacional li va permetre accedir a càrrecs de direcció executiva (direcció de producció i operacions) i liderar projectes d'innovació tecnològica sostenible, optimització de recursos, etc. 

Toni ha cursat Enginyeria de Telecomunicacions, te un màster de E-Business / E-Commerce, és Lean Deployment Manager i Auditor ISO.

Josep Lopez

Josep López

Cap de tecnologia
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Josep López te més de 23 anys d’experiència a la industria del software, liderant projectes de desenvolupament de software a mida i creant eines d’anàlisi de bases de dades i gestió complementàries de software ERP.

Expert en Suites Office, Business Intelligence, formació a mida per Empreses i Sistemes d’Informació per Executius. Soci Fundador de PGI Software i creador d’estàndards de software i desenvolupador de ERP por PIMES.


Orlando Palacios

Orlando Palacios

Comunicació i marketing
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Orlando Palacios ha desenvolupat la seva trajectòria professional vinculat al món de la comunicació, la publicitat i el màrketing, dirigint i executant estratègies en l’àmbit empresarial. En els darrers 18 anys ha exercit la coordinació i direcció d’equips, implementant projectes en social media i marketing digital, aportant una àmplia experiència en l’elaboració de continguts redaccionals, en la producció d’actes d’empresa i en la relació en mitjans de comunicació. Orlando és Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques i Màster en Comunicació Empresarial.