formacio cat

Marketing i Comunicació

En un entorn altament dinàmic com l'actual, la competitivitat de les empreses ve determinada per la seva ràpida adaptació al medi i la seva capacitat d'innovació. La constant evolució dels mercats, el progrés tecnològic i la presència d'una competència cada vegada més global imposen a les empreses la necessitat de crear béns i serveis, detectar noves oportunitats de negoci, accedir a mercats emergents i innovar en els serveis al client.

Llegir més ...

Anàlisi i Estratègia de Comunicació

Anàlisi i conceptualització presència online / estudi i definició projectes web / estratègia de comunicació online i offline / estratègia creativa de marques / pla de màrqueting digital / estratègia en xarxes socials.

Gestió i dinamització Xarxes Socials (Community Manager)

Estratègia de comunicació / configuració i personalització entorns socials / dinamització entorns socials / gestió de xarxes socials / creació de continguts / creació i gestió de campanyes de publicitat.

Publicitat i promoció online

Campanyes de newsletters / campanyes adwords / publicitat en xarxes socials / optimització cercadors (SEO) / creació linkbuilding / disseny banners i publicitat en línia.

Creativitat i disseny web

Disseny entorns web / disseny interfície apps / disseny entorns interactius / identitat corporativa / campanyes de comunicació / comunicació gràfica / elements de promoció / disseny newsletters / disseny publicitat en línia.