formacio cat

Lean Thinking

Som especialistes en maximitzar el valor d'una empresa i en el creixement potencial dels nostres clients a través de l'impuls de l'excel•lència operativa.

El nostre objectiu és generar un canvi substancial pel que fa al acompliment financer i l'execució d'excel•lència d'una empresa. Comencem fent un diagnòstic de la situació que percebem. Llavors treballem amb vostè per establir i prioritzar objectius de millora quantificables. Això inclou el desenvolupament d'un procés de gestió i un sistema amb mètriques d'acompliment crítiques dins d'un procés disciplinat de revisió. Treballem amb la direcció de l'Empresa per implementar les millores, executar els plans d'acció, eliminar els obstacles i assegurar-nos que les prioritats establertes de millora es compleixin.

Habitualment establim la nostra relació amb el client en una d'aquestes tres maneres:


1. Implementar el Sistema de Gestió de GLOBALITY, un enfocament multifuncional a tota l'empresa per mantenir el rendiment del negoci. El sistema ofereix un marc i estructura per als empleats per impulsar la millora de processos alineats amb la direcció estratègica de l'organització sobre una base diària.

2. Objectius en Gestió d'Operacions: En funció del client i la situació poden ser aconseguits a través de diferents enfocaments:

a. Transformació de negoci a llarg termini: un enfocament de millora de negoci, de mitjana intensitat, dissenyat per comprometre a líders i empleats, a establir un sistema llegeixin de negoci i transformar la cadena estesa de valor així com impulsar canvis organitzacionals i culturals.

b. Transformació Ràpida: un contracte d'alta intensitat, a mitjà termini, enfocat en millores transaccionals de processos de negoci o operacions. Aquest tipus de treball està comunament associat amb capital privat o la necessitat de reestructurar ràpidament l'acompliment d'una empresa. El pla a seguir de millora sovint s'orienta a obtenir resultats específics, aconseguir de forma ràpida el potencial o possiblement preparar-se per la sortida o la desinversió.

c. Projecte de Treball amb Objectius específics: compromisos de curta durada dissenyats per atendre assumptes molt específics dins d'un negoci.

Més en aquesta categoria: Six Sigma »